Pangasiusfilet met pittige Thaise groentemix

Ingrediënten voor 2 personen:
300 gram pangasiusfilet
400 gram pittige Thaise roerbakgroente
1 flesje Conimex oester-soja woksaus
2 eetlepels Conimex wokolie

Bereiding:
Thaise roerbakgroente is kant en klaar verkrijgbaar in de supermarkt, maar kun je natuurlijk ook zelf maken door versie groente te kopen en deze fijn te snijden. De samenstelling is als volgt: 33% witte kool, 25% prei, 22% groene paprika, 17% rode ui en 3% rode peper. Doe de pittige Thaise roerbakgroente in een wok en roerbak gedurende enkele minuten op een hoog vuur, totdat de groente beetgaar is. Haal de wok van het vuur en doe de roerbakgroente tijdelijk in een schaal of pan. Snij intussen de pangasiusfilet in kleine stukjes. Doe de wokolie in de pan en laat deze heet worden. Voeg de stukjes pangasiusfilet toe en 1/3 van de fles woksaus. Laat de vis bruin en gaar worden in enkele minuten en voeg vervolgens de groentemix toe. Roer het geheel op een hoog vuur nog even goed door. Serveer de mix desgewenst met witte rijst.