Reviews

Alleen wanneer je iemand echt kent, ben je in staat om diegene goed te kunnen beoordelen. Daarom staan op deze pagina de reviews van diverse relaties van Raimond Bos, zowel zakelijk als privé. Ze geven een goede indicatie van de persoon Raimond Bos en zijn werkwijze. Deze reviews zijn 100% echt en betrouwbaar.

Regelmatig met Raimond gewerkt, zowel voor de radio als op het podium. Ik zie hem als de perfecte stem en een verzorger van goed geluid.

Maus Granaat Presentator, maker van 'Bekijk 't Maar' bij Roetz Podcast

Ik ken Raimond al vele jaren als betrouwbare, integere en een goede vakjournalist. Een prettige man in de omgang en prima mee samen te werken.

Raymond Robart Limousinechauffeur bij LimoCompany

Zeer prettige en professionele ervaring. Raimond is zeer creatief-taalvaardig, zorgt altijd voor diepgaande voorbereiding en levert geweldig werk. Tevens korte lijnen en goed bereikbaar. Kortom: méér dan tevreden.

Saskia Leenders, Msc Eigenaresse SKINiQ, kliniek voor injectables

Ik ken Raimond al jaren als directe en zijdelings collega. Zijn interesse in mensen zorgt ervoor dat hij een goede journalist is. Hij stelt de juiste vragen en vraagt door tot de kern.

Lenna van den Haak PR-adviseur bij Continews

Gewaardeerde en geliefde collega. Altijd georganiseerd en toch flexibel. Betrekt en boeit zonder te vervallen in ‘te makkelijk’ schrijven zijn lezerspubliek. Vloeiend en foutloos taalgebruik.

Ingeborg Baumann Productcoördinator / redacteur Jutter | Hofgeest

Raimond Bos is een eerlijke en betrouwbare journalist. Hij beschrijft de dingen precies zoals ze werkelijk zijn gezegd, zonder iemands woorden te verdraaien.

Horst Heydenreich Voorzitter Stichting Herdenking Deportaties 1944

Raimond werkt al jaren voor onze lokale kranten en sites. Als redacteur-journalist is hij goed in zijn werk en zeer gewaardeerd door zijn collega’s!

Frits Raadsheer Directeur Regio Media Groep BV

Ik heb Raimond Bos leren kennen als een open, eerlijk en oprecht journalist, die alles goed verwoordt en op wie je altijd kunt vertrouwen.

Lia Heydenreich Pensionhoudster


Sinds 2017 is Raimond Bos actief op Couchsurfing.com. Dit is een internationaal netwerk van mensen die bereid zijn om elkaar – voor één of enkele nachten – een slaapplaats te bieden zonder dat hiermee kosten gemoeid zijn. Reizigers logeren dus bij iemand thuis en ervaren zo de lokale cultuur van binnenuit. Via de website kunnen de leden een review over elkaar schrijven. Deze reviews kunnen door anderen niet bewerkt worden en zijn voor alle gebruikers van Couchsurfing.com zichtbaar. Ze geven een goed beeld van hoe iemand als persoon is en vormen daardoor een waardevolle aanvulling op deze reviewpagina. De voertaal op de website is Engels, vandaar dat ook de onderstaande reviews in het Engels zijn.