Boek ”Vijftig”

Ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag bracht Raimond Bos een boek uit. In ”Vijftig” blikt hij terug op zijn leven tot dan toe. Van zijn eerste jaren in het Duitse dorpje Assmannshausen tot zijn carrière als journalist, presentator en entertainer. Op luchtige wijze verhaalt hij in het boek over oplichterspraktijken waarvan hij het slachtoffer werd, zijn strijd tegen een aan hem opgelegde heffing, zijn werk voor diverse media en de manier waarop hij soms worstelt met deadlines.

Daarnaast geeft hij ook een openhartig inkijkje in zijn privéleven, met verhalen over mislukte romances, bijzondere slaapkamerbelevenissen, ziekte en zeer in de familie en nog veel meer. De lezer krijgt een goede indruk van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van Raimond Bos. Een bijzonder mens met een groot hart, maar soms ook met grote frustraties. Het boek kost 19,50 euro en kan online worden besteld. Via de onderstaande knop kom je direct in de webshop terecht.

Raimond Bos

Vijftig
Raimond Bos (1970) is presentator, entertainer en journalist. Met zijn vijftigste verjaardag in zicht blikt hij terug op zijn leven tot nu toe. Hij geeft de lezer een openhartig inkijkje in zijn bijzondere belevenissen en bizarre bedenksels.
€19,50 Paperback