Boek ”Vijftig”

Ter gelegenheid van mijn vijftigste verjaardag heb ik een boek uitgebracht. In ”Vijftig” blik ik terug op mijn leven tot nu toe. Van mijn eerste jaren in het Duitse dorpje Assmannshausen tot mijn huidige carrière als presentator, entertainer en journalist. Op luchtige wijze verhaal ik in het boek over oplichterspraktijken waarvan ik het slachtoffer werd, mijn strijd tegen een aan mij opgelegde heffing, mijn werk voor diverse media en de manier waarop ik worstel met deadlines.

Daarnaast geef ik ook een openhartig inkijkje in mijn privéleven, met verhalen over mislukte romances, bijzondere slaapkamerbelevenissen, ziekte en zeer in de familie en nog veel meer. Het boek kost 19,50 euro en kan online worden besteld. Via de onderstaande knop kom je direct in de webshop terecht.

Raimond Bos
Vijftig
Raimond Bos (1970) is presentator, entertainer en journalist. Met zijn vijftigste verjaardag in zicht blikt hij terug op zijn leven tot nu toe. Hij geeft de lezer een openhartig inkijkje in zijn bijzondere belevenissen en bizarre bedenksels.
€19,50 Paperback
Schuiven naar boven