Eierwraps (vegetarisch)

Ingrediënten voor 2 personen:
4 Mexicaanse tortilla’s van 25 centimeter doorsnee
8 eieren
2 eetlepels olijfolie
4 eetlepels melk
4 eetlepels pittige Mexicaanse salsasaus
¼ krop ijsbergsla
2 kleine vleestomaten
½ komkommer

Overige benodigdheden:
1 middelgrote of grote kom
1 koekenpan
1 snijplank

Bereiding:
Breek de eieren in een kom en kluts ze samen met de melk en de pittige Mexicaanse salsasaus tot een glad mengsel. Verhit de olijfolie in de koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en bak een eierkoek. Draai de koek om als de onderzijde bruin is. Dit gaat het beste door de eierkoek op een bord te laten glijden, vervolgens de pan omgekeerd boven het bord te houden en het bord tegen de pan te drukken. Draai dan in een snelle beweging de pan met het bord om en verwijder het bord uit de pan. Bak ook de andere zijde bruin en laat de eierkoek dan op een snijplank glijden. Snij de eierkoek in repen. Snij de ijsbergsla in kleine reepjes. Snij de komkommer in kleine blokjes. Snij de vleestomaat in kleine stukjes. Meng de ijsbergsla, komkommer en tomaat tot een salade. Verwarm de tortilla’s conform de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de eierreepjes over de vier tortilla’s. Voeg in elke tortilla de salade toe. Rol de tortilla’s op en serveer ze direct. Eet smakelijk…!