Bladerdeeghapjes met pittig gehakt

Ingrediënten voor 2 personen:
4 plakjes bladerdeeg
300 gram gehakt
2 teentjes knoflook
1 kleine ui
1 ei
Cayennepeper
Gehaktkruiden

Bereiding:
Laat het bladerdeeg ontdooien. Snipper de ui en pers de teentjes knoflook. Bak het gehakt rul en voeg vervolgens de gesnipperde ui en geperste knoflook toe. Roerbak dit nog even door en breng het op smaak met wat cayennepeper en gehaktkruiden. Leg op elk plakje bladerdeeg wat van het gehaktmengsel. Vouw de plakjes bladerdeeg diagonaal dubbel, zodat je een driehoek krijgt. Druk de randjes dicht met een vork. Klop het ei luchtig in een kom. Bestrijk de bladerdeegpakketjes met het ei. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de bladerdeegpakketjes op een stuk bakpapier op de ovenplaat en bak ze 15 tot 20 minuten. Serveer de hapjes bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes en een frisse salade. Eet smakelijk…!