Interview

Velen van jullie weten dat ik werk voor een krant. Ik schrijf teksten en ik maak foto’s. Soms in opdracht, soms op eigen initiatief. Niet alles wat ik schrijf wordt geplaatst. Risico van het vak, zullen we maar zeggen. Soms is er niet voldoende ruimte. Soms wordt op het laatste moment nog iets gewijzigd en sneuvelt een pagina alsnog. Vaak kan een artikel dan een week later alsnog geplaatst worden.

Vorige week had ik het genoegen de Amerikaanse zanger Brad Henshaw te mogen ontmoeten. Hij treedt vanavond op in het Kennemer Theater. Gisteren had het interview in de krant moeten staan, maar toen ik vanmiddag de editie van deze week doorbladerde, trof ik het niet aan. Dat is zuur, want een herkansing is niet mogelijk. Het optreden is immers vanavond al en volgende week heeft het weinig zin om het alsnog te plaatsen.

Daarom:

Voor de bezoekers van mijn website hierbij alsnog mijn interview met Brad Henshaw. Speciaal voor deze gelegenheid door mijzelf opgemaakt als krantenartikel. Zo had het in de krant moeten staan: