Roerei met spinazie en champignons

Ingrediënten:
3 grote eieren
300 gram verse bladspinazie
30 milliliter kookroom
1 teentje knoflook
1 handje geraspte kaas
150 gram champignons
1 eetlepel knoflookpeper
Olijfolie

Bereiding:
Breek de eieren in een kom en kluts ze samen met de kookroom. Voeg de knoflookpeper en geraspte kaas toe en kluts het geheel nog even door. Snipper (of pers) het teentje knoflook. Snij de champignons in kleine stukjes. Vet een koekenpan, hapjespan of wok in met olijfolie. fruit op hoog vuur het gesnipperde teentje knoflook en voeg de in stukjes gesneden champignons toe. Roerbak dit op hoog vuur één à twee minuten. Voeg vervolgens de spinazie stapsgewijs toe en blijf roeren tot alle spinazie is geslonken. Voeg dan het eimengsel toe en blijf voortdurend roeren tot al het ei gestold is. Het gerecht is nu klaar om op te dienen. Eet smakelijk…!