Over mij

Even voorstellen…? Raimond Bos is de naam…! Geboren in 1970 en sinds 1999 als zelfstandig ondernemer actief. Als allround presentator ben ik inzetbaar voor kleine en grote evenementen, radioprogramma’s, seminars, enzovoort. Wat mag ik voor u presenteren…?

Toen ik 15 jaar oud was, bezocht ik voor het eerst een radiostudio. Vanaf dat moment heeft de omroepwereld een grote aantrekkingskracht op mij gehad. Twee jaar later presenteerde ik voor het eerst zelf een programma en sindsdien heb ik in radioland veel verschillende dingen gedaan. Zo was ik onder meer één van de grondleggers van Radio Beverwijk, was ik regiocorrespondent bij het radioprogramma Plein 5 van KRO-NCRV en las ik verkeersinformatie voor onder meer Radio Noord-Holland, Omroep Brabant, Radio M Utrecht, RTL FM en het RTL Ontbijtnieuws.

Daarnaast heb ik in de loop der jaren honderden jingles, commercials en voice-overs voor bedrijfsfilms ingesproken. Ook heb ik voor bedrijven en instellingen presentatiewerkzaamheden verricht, variërend van promotionele activiteiten voor winkels tot aan volledig op maat geleverde quizconcepten. Ik beschik over een eigen opnamestudio, een eigen geluidsinstallatie voor werkzaamheden op locatie en diverse spellen die, in combinatie met mij als presentator, uw evenement verrijken.